top of page

tractament pif gateta lia

Associació girogats

Fundraiser

1 Nov 2023

A few words from the Fundraiser

La Lia és una gateta de sis mesos d'edat acollida a Associació GiroGats, rescatada de la gatera municipal perquè en ser positiva a immunodeficiència felina podia estar més ben atesa a una casa. Li buscàvem una família adoptiva.

Sempre ha estat petitona i poca cosa. Fa una setmana es va començar a estar més quieta i com si estés constipada i vam començar a donar antibiòtic i vitamines perquè estava anèmica.

En lloc de millorar en dos dies va empitjorar i semblava que anava a morir. No tenia control del seu cos, estava totalment sense forces, no s'aguantava dreta ni tan sols el seu cap.

Com que estem tractant altres gatets de PIF, vam començar el tractament de seguida. Al dia següent, 12h després, la gateta ja podia caminar i s'acostava al plat. Porta tres dies i encara està dèbil i donem menjar però sí es veu que millora cada dia.

Necessitem ajuda per fer front a tot el tractament ja que som una entitat sense ànim de lucre, sense ajudes ni ingressos que puguin cobrir el cost tret de donatius.

En aquest moment ja estem endeutats perquè estem tractant dues gatetes i un gatet, i s'ha afegit un gat adult i la Lia.

Ens ajudes?

--------- [ES] -------

Lia es una gatita de seis meses de edad acogida en Associació GiroGats, rescatada de la gatera municipal porque al ser positiva a inmunodeficiencia felina podía estar mejor atendida en una casa. Le buscábamos una familia adoptiva.

Siempre ha sido pequeñita y poca cosa. Hace una semana empezó a estar más quieta y como si estuviera constipada y empezamos a dar antibiótico y vitaminas porque estaba anémica.

En lugar de mejorar en dos días empeoró y parecía que iba a morir. No tenía control de su cuerpo, estaba totalmente sin fuerzas, no se aguantaba de pie ni siquiera su cabeza.

Como estamos tratando a otros gatitos de PIF, empezamos el tratamiento enseguida. Al día siguiente, 12h después, la gatita ya podía andar y se acercaba al plato. Lleva tres días y todavía está débil y damos de comer pero sí se ve que mejora cada día.

Necesitamos ayuda para hacer frente a todo el tratamiento puesto que somos una entidad sin ánimo de lucro, sin ayudas ni ingresos que puedan cubrir el coste, salvo donativos.

En este momento ya estamos endeudados porque estamos tratando dos gatitas y un gatito, y se ha añadido un gato adulto y Lia. ¿Nos ayudas?

Facebook Share
Twitter Share
Linkedin Share

€1,430

raised out of €900

14 people have donated to this

Facebook Share
Twitter Share
Linkedin Share
bottom of page